Main Page Sitemap

Top news

Rembours, wanneer u een fiets besteld heeft, kunt u kiezen voor bezorging onder rembours. Hiervoor rekenen wij een toeslag van 4,95. NL 593842, rekening houder. Bereikbaar per email Tips voor toeristen en recreanten. Het bedrag..
Read more
Everyday Value Offer starting @.199 only. Show More Food Beverages Valid till DOM30 copy Visit Dominos and paste the above coupon code at checkout Order Now Enjoy 20 Off on a min bill of 400...
Read more

Voucher limango gratis verzenden


voucher limango gratis verzenden

de links naar leiden. Manipulaties met als doel het verkrijgen van onrechtmatige betalingen of andere voordelen ten nadele van limango GmbH of van andere gebruikers leiden in het bijzonder tot verlies van de toegang. Het lidmaatschap is gratis en kan te allen tijde worden opgezegd. Verzendkosten) worden door limango bepaald en in het kader van de actie bekendgemaakt. Leden krijgen tijdelijke en beperkte actiegoederen ter verkoop aangeboden.

Deze mogen de rechten van derden niet schenden. Voor bestellingen in onze online-shops gelden de prijzen die op het moment van de bestelling in de aanbieding worden vermeld. Als de oude batterijen van onze leveromvang aan het volgende adres worden geretourneerd, nemen wij kosteloos de correcte afvoer voor onze rekening: limango GmbH Klantenservice Nederland Georg-Muche-Straße 1 80807 München Duitsland Op batterijen die schadelijke stoffen bevatten vindt u de chemische symbolen Cd voor cadmium. Batterijen en accu's die schadelijke stoffen bevatten moeten correct bij de publieke inzamellocaties van gemeenten worden ingeleverd of worden teruggegeven aan de handel. Op de desbetreffende productpagina of in een afzonderlijke e-mail wijzen wij u op eventueel afwijkende levertijden. Het herroepingsrecht bestaat conform artikel 6:230 BW onder andere niet bij contracten - aangaande de levering van goederen die niet vooraf zijn geproduceerd en die voor de productie berusten op een bepaling van de consument of die ondubbelzinning op de persoonlijke behoeften van de consument. Meer informatie over uw retourzending vindt u online op onder "Veelgestelde Vragen". 8.5 Onze verplichting tot levering vervalt wanneer wij ondanks correcte congruente dekkingstransacties zelf niet juist en tijdig kunnen worden bevoorraad en wij niet verantwoordelijk zijn voor de ontbrekende beschikbaarheid, de klant hierover direct hebben genformeerd en geen aanschafrisico zijn aangegaan.


Sitemap